perjantai 24. elokuuta 2012

Hurjan kivaa

Keskiviikon aksailut ja tosi hyvä fiilis. Juoksutauolta palasi tosi iloinen pilkullinen, joka rallitti melkoisen lujaa pitkillä jaloillaan :) Heidi veti treenit ja tehtiin seuraavanlaista rataa:

Ratapiirros Marilta lainattu..


Teemana oli valssit ja mielellään joka kohtaan. Ja nämähän ei ole tämän ohjaajan sitä vahvinta aluetta.. :D Valssi 2:lta kolmoselle onnistui itseasiassa ihan ok. Nelosputkelle Helmi kaahasi sellaisella vauhdilla, että ei pysynyt putki ihan paikoillaan. Pakkovalssi vitoselle oli vaikea, koska olin myöhässä. Hinkattiin vähäsen ja alkoi onnistumaan. Kutosen jälkeen tuli taas kauhee kiire, koska varmistelin, että Helmi lähtee putkelle. Loppuradalle valssit joka kohtaan ja itseasiassa kyllä ne jo onnistuu ihan kohtalaisesti. Helmi kääntyy ihan hyvin, varsinkin jos muistaa kertoa koiralle ajoissa tulevasta käännöksestä.

Alussa ennen treenejä tehtiin paikkamakuu koemaisena. Paikalla oli yhteensä kuusi koiraa. Jäin itse näkyville aika lähelle. Ja nyt Helmi pysyi hyvin :) Itsenäisesti otettiin muutama toisto kujakepeillä ja niitä teki tosi hienosti, kertaakaan ei tullut läpi. Vauhti kepeilläkin paljon parempi kuin viimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti