tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pieniä onnistumisia

Nyt on jäänyt taas useammatkin treenailut kirjaamatta. Elikkäs..

Viime viikon sunnuntaina aksailtiin Marjon ohjauksessa. Tehtiin pientä radan pätkää johon kuului jo monta estettä :) Pari mutkaputkea ja yks suorempi, sekä hyppyjä. Harjoiteltiin persjättöä ja takaaleikkausta, ihan kivasti onnistui. Mutkaputkiinkin Helmi meni nyt täysin ongelmitta ja piru se meni lujaa. On se tykki :D Puomin ylösmenoa harjoiteltiin minipöydän päälle ja enää se ei niin jännittänytkään.

Viime torstaina käväistiin hallilla ekoissa "tokotreeneissä". Saatiin lähinnä hyviä vinkkejä kokeneemmilta tokoilijoilta, itse tekemistä otettiin aika vähän. Sivulletuloja otettiin niin et Heidi naksautti oikeasta paikasta ja minä palkkasin. Itse on vaikea nähdä, onko koira ihan suora ja helposti merkkaa väärän. Muutamia suoriakin toistoja saatiin aikaiseksi ;) Ainakin Helmi yritää, se on hyvä. Lisäksi otettiin muutama luoksetulo, sekä sivulle että suoraan lelulla palkattuna. Palkkana olen nyt käyttänyt nameilla täytettävää nahkaista motivointipatukkaa, joka toimii ihan jees. Loppuun hauskuutukseksi puomin ylösmenoa, palkkana namikippo.

Ja sit toissapäivänä oltiin viimeisissä sunnuntain pentutreeneissä. Siellä kokeiltiin paria uutta juttua ihan yksinkertaistettuna. Ne oli jaakotus ja poispäinkäännös. Jaakotus onnistui ihan hyvin, mutta poispäinkäännös oli vaikeampi. Helpotettuna onnistui sitten sekin. Loppuun tehtii vauhtirataa, jossa irtoamista suoralla oleville hypyille ja käännökset putkien avulla. Tarkoituksena oli et koirat saa oikein kunnolla rallittaa ja pitää kivaa. Siinä kyllä onnistuttiin. Hyvin irtosi pilkku ja hauskaa näytti olevan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti