lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kesää kohti..

Tällä viikolla ei ollakaan juuri treenailtu mitään, ei oo vaan saanu aikaiseksi lähteä hallille asti. Kotona ollaan jotain temppuiltu kylläkin.. Huomenna sitten pentutreeneihin. Torstaina käytiin pyrrilenkillä aurinkoisessa säässä. Voi sitä riemua kun Helmiina pääsi riehumaan taas pärisevän raidallisen kanssa :) Heidi nappasi muutaman tosi hauskan otoksenkin teinien leikeistä. Tässä muutama:

Sukua lepakolle!       kuva: Heidi Utriainen


Entinen rukkanen    kuva: Heidi Utriainen


kuva: Heidi Utriainen


Kotona ollaan tehty naksulla kosketusalustaa. Hetki meni, että pilkku muist,i mitä moiselle hiirimatolle pitää tehdä. Sille tarjottiin takajalkoja, kaivamista sekä uutta "sano wuh"-temppua (joo... oli ehkä virhe opettaa Helmi haukkumaan.. :D) Kyllä ne etutassutkin sitten löysi lopulta tiensä alustalle. Lisättiin sit väärinpäin oleva vati, jonne takajat ja katos, sehän alkaa toimia.

Huomasin tällä viikolla, että meidän sivulletulo on vino :( ei paljon, mutta riittävästi. Huoh. Eli palataan takaisin avustavaan käteen, josta oli päästy jo aikaa sitten eroon. Kaikesta päätellen siis liian aikaisin.. Varsinkin noutokapulan kanssa sivullotulo jää aivan poikittain. Jos vaikka vaihtais ne palkat pois sieltä oikeasta kädestä nyt ensitöikseen. Lisäksi olen onnistuneesti opettanut Helmille ketjun, jossa ensin pyydetään sivulle, jää vinoon, sit uusi käsky ja korjaa sitten. Heidiltä kysyinkin jo vähän neuvoja ongelman ratkaisemiseksi, mutta taisin jo unohtaa mitä ne olivat.. Toinen probleema on kontakti. Sivulla tarjoaa jatkuvaa kontaktia, mutta heti kun lähdetään liikkeelle (askel tai kaksi), kontakti tippuu hetkeksi. Pysähtyessä ottaa taas hyvin kontaktin. Tätä pitäisi nyt ruveta treenaan ihan oikeesti.. Ja tarviis jonkun kattoon vierestä ku tuntuu et mä en oikein osaa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti