tiistai 29. lokakuuta 2013

Kisat ACElla

Sunnuntaina ajeltiin Kuopioon ,tai tarkemmin Kurkimäkeen, kisailemaan ACElle. Tuomarina oli Mika Moilanen.

Eka kakkosten agirata oli helppo, ei mitään kummempia kikkailuja. Ja SERTi ja siirto kolmosiin oli enemmän kuin lähellä.. muuten oikein hyvä rata meiltä, mutta vika rima alas. Hyppy oli tosi lähellä seinää ja kehuin vielä tapani mukaan viimeisen riman päällä. Aika olisi ollut hyvä ja nollalla ois sijoituttu toisiksi..


Hyppyrata oli huomattavasti vaikeampi valssihässäkkä. Minä en vaan osaa tehdä niin montaa valssia peräkkäin.. hävitän sekä suunnan, että koiran, täplä parka.. jo kolmoshypyllä käännös valuu tosi pitkäksi ja vitoshypyllä en ohjannut oikeastaan ollenkaan :D Ajoitus ja rytmitys totaalisen pielessä. Mutta vaikea keppikulma ja persjättö keppien jälkeen onnistuivat ja loppusuora oli hauska.  Aikamoista tötöilyä ohjaajalta muuten..


Viimeinen agirata ei ollut juurikaan helpompi, teemana selvästikin edelleen ne valssit.. nyt valssit onnistui paremmin, mutta itse sössin takaaleikkaukset aika tyylillä :D Alussa kävi ihmeellinen juttu, Helmi tuli ohi eka hypystä, hyppäsi vaan siivekkeen yli?! Se ehkä vei viimeisenkin terän omasta ohjauksestani.. mutta kontaktit olivat hyvät ja kepit onnistui :)


Koira kulki siis hienosti, minä en. Rasti seinään, kepit onnistui joka radalla!! ACEn pohja sopii hyvin täpläkoiralle, on pitävä ja Helmi kulkee lujaa. Kontakteista olen myös iloinen. Jatketaan siis harjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti