maanantai 12. marraskuuta 2012

Ja nyt on sitten puomikin ihan hui..

Tänään treenailtiin hallilla ei niin hyvällä menestyksellä. Alkuun tehtiin keinua minipöydän kautta. Ihan ok teki Helmi, mutta viime kerralla oli kuitenkin parempi. Se lähtee kyllä innokkaasti keinulle, mutta hidastaa ihan selkeästi keinun liikkuessa. Lopun tulee lujasti kyllä. Nelisen toistoa tehtiin, parani kyllä kokoajan. Sit hassuteltiin jotain aika simppeliä radanpätkää. Siinä oli pari putkea, hyppyjä ja Aa. Aan kontaktit oli hyviä nyt, ylösmenotkin osui, vaikkakin täpärästi. Rimat olivat 55cm ja vaivattomasti se niistä yli menee :)

Sittenpä päätettiin ottaa puomia. Ja ihan paskahan se oli :( Hiipi koko ylösmenon ja melkeinpä ryömi puomin päällä.. siitä sit namitellen mentiin loppuun. Seuraavalla toistolla ei tullut kyllä yhtään sen paremmin, yritti jo alkuvaiheessa hypätä alas. Eipä siinä auttanut kuin jäädä sitä hinkkaamaan hetkeksi, että saatiin edes jotenkin se siitä yli. Kaisa palkkasi suoraan loppukontaktilta. Rohkaistui Helmi kuitenkin sen verran, että viimeiset toistot tuli sentäs jotain ravi-laukka sekoitusta..

Selvästikin Helmi sekoittaa nyt keinun ja puomin.. Tätä minä vähän pelkäsinkin tuon keinuongelman ilmaantuessa kuvioihin. Koska keinu on paha niin nyt on sitten puomikin :( Harmittaa hirveästi sillä puomi oli kesällä ihan tosi hyvä! No niinpä se oli keinukin kunnossa vielä silloin.. Koira tuli hyvällä vauhdilla suoraan loppukontaktille. Kaiken lisäksi puomi oli tänään aika huonosti paikallaan, heilui selvästi sivuttaissuunnassa. Kannattais ehkä  tarkistaa ne esteet ennen kuin päästää koiransa sinne juoksemaan. Kuinkahan kauan tätäkin nyt korjaillaan prkl? Ja kannattaako puomia edes ottaa kokonaisena ollenkaan ennen kuin keinu on varmempi? Jatkossa jos ottaisi näitä aina eri kerralla tai sitten niin että puomi tulee ensin.. mutta pitäähän koiran jossain vaiheessa oppia erottamaan esteet toisistaan.. äh, en tiedä.

Tosi iso harmitus tää puomijuttu kyllä. Kepit ja keinukin tökkivät jo ihan riittävästi, hajookohan Aa sitten seuraavaksi? :D Pitikö tässäkin hitto ottaa takapakkia sitten ihan urakalla. No tämä taitaa olla nyt meidän kohdalla jo enemmän sääntö kun poikkeus.. No Helmi nyt on hiukan herkkis koira, mutta toivotaan että se dalmaatialaiseen tapaansa unohtais tämänkin tötöilyn nopeasti.. Ei auta, näillä mennään mitä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti