maanantai 22. heinäkuuta 2013

Toinen LUVA!


Melkein 2v posetus. Kuva: Heidi Utriainen

Launtaina kisailtiin meidän kolmannet viralliset aksakisat Maaningalla. Tuomarin ja tuomariharjoittelijan nimiä en nyt muista, mutta mukavat radat olivat tehneet. Helmi oli ennen ekaaa rataa ihan kierroksilla, kiljui autossa ja radan reunalla, kun tutustuin rataan.. Kisapaikka oli ihan kiva, mutta siellä kuhisi käärmeitä, hyi prkl. Ainakin kahdesta kyystä oli näköhavaintokin :/ Onneksi meitä ainakaan ei purtu.

A-radalla tehtiin keppivirhe, ja otettiin kielto hypylle. Siitäp sitten  jatkettiin sujuvasti putkeen, minne ei kylläkään pitänyt mennä, eli tuloksena HYL. Radalla oli pöytä! Se meillä onnistui hyvin, harjoittelemattomuudesta huolimatta. Tasan kerran on Helmi pöydän nähnyt ja radalla ei olla tehty kertaakaan. Puomi ja keinu olivat varovaiset, Aa ihan ok. Kokonaisuutena olen silti ihan tyytyväinen rataan. Helmi kulki reippaasti, itse taas en ;)

B-rata oli looginen ja oikeastaan aika helppo. Keinu ja puomi selvästi paremmat kuin eka radalla :) Kepit onnistuivat, vaikkakin virhe oli lähellä :D Muuten sujuvaa menoa ja hyvä fiilis! Juostiin nollalla maalin, aika jotain -9sek, sijoitus 2/20. Ja meidän toinen LUVA :) Tässäpä video: http://www.youtube.com/watch?v=frsMyXdjs7Y

C-rata oli hyppyrata, johon mahtui monen monta (liikaa..) valssia. Kepit ei onnistunut, nyt Helmi aloitti oikein, mutta tuli toiseksiviimeisestä välistä ulos.. sitä korjailtiin ja neljännellä kerralla vasta onnistui :/ Muuten Helmi kulki lujaa, oma ohjaus oli vähän sinnepäin :D Ohitettiin yksi hyppy, jota en edes huomannut, siitä HYL. Hauskaa meillä oli, ei oikein muuta kerrottavaa tästä radasta.

Nyt sitten kepit tehotreeniin! Ja kontaktien alastuloja pitäisi saada sujuvammiksi.

Hemuhepulit... Kuva: Heidi Utriainen
Helmi on treenaillut aksan lisäsi myös tokoja ja ollaan taas jatkettu hakuilua PoPeKon porukoissa. Haku on edelleen Helmistä niin siistiä :) Haukkulmaisua pitäisi nyt siirtää jo varovasti metsän puolelle.. Sit käytiin pari kertaa raunioilla! Täpläkoirä on siellä niin elementissään, käyttää hyvin nenää ja etenee yllättävän rohkeasti pitkin peltejä ja kivikasoja. Eikä välitä vieressä olevan ampumaradan paukkeesta mitään, hyvä juttu!

Pöljä pilkullinen ja hullu raidallinen ;) Kuva: Heidi Utriainen


Kuinka söpö pentu voi olla? Kuva: Heidi Utriainen

Martta vipeltää lastan kanssa kuin sitä ei olisikaan. Vaikea on rajoittaa sen menoa :/ Marttaa ei muutenkaan paljon elämä stressaa, tosi lunkisti se suhtautuu uusiin juttuihin! Hallilla se on käynyt mukana pari kertaa ja on se jotain pientä saanut siellä puuhatakin. Sen asenne on kyllä huikean hyvä. Se on jotenkin niin tosissaan :) Keskittyy hienosti tekemiseen ja leikkii hyvin. Huvittava pieni eläin.

Vaikka jalka on paketissa, niin ei haittaa.. Kuva: Heidi Utriainen

Käytiin Martan kanssa kontrollissa Kivuttomalla. Murtuma on alkanut luutumaan hyvin. Murtumalinja on kuitenkin vielä auki, joten lastasta ei vielä päästy eroon.. vielä kaksi viikkoa..

Näin (melkein) paljastetaan tätin perse naapureille :D Kuva:Heidi Utriainen

4 kommenttia:

  1. Onnea luvasta! Kivan näköstä menoa oli :)

    VastaaPoista
  2. Onnea luvasta! Meno näytti hienolta ja varmemmalta mitä aiemmissa videoissa :) Hyvä te!

    Ja pikaisia paranemisia Martalle, ei ole kovin helppoa hillitä innokasta koiraa :(

    VastaaPoista