torstai 27. kesäkuuta 2013

Hylje ja norppa

Huh hellettä. Kyllä on koirille (ja itselle..) liian kuuma. Kovin ihmeellistä ei ole pystynyt pikku kävelyjen ja kotona makoilun lisäksi tekemään. Mutta uimassa ollaan käyty :) Ja Marttakin ui jo! Helmi on tänä kesänä innostunut oikeasti uimisesta vedessä läträämisen lisäksi. Kumma homma, että täpläkoira, joka ei ole kovin innokas noutamaan minulle mitään, hakee vedestä lelua ihan onnellisena ja loputtoman monta kertaa :D


Hylje..                    Kuva: Heidi Utriainen

... ja norppa :D Kuva: Milena Nevanto

Martta on edelleenkin ollut reipas pupi ja suhtautunut avoimesti kaikkiin uusiin juttuihin. Helmi on toiminut ahkerasti leikkitätinä ja söivätpä tuossa tänään samaa putkiluutakin (!), toinen toisesta päästä.. Helmi on ollut vähän liian tossu sen kanssa, saisi sanoa joskus vähän isommin. Martalla tuntuisi olevan kohtalaisen iso ego nimittäin..

Ruoka maistuu Martalle ja se leikkii kiihkeästi, lelusta ( tai millon mistäkin :D) irroittaminen on taas hirmu vaikeaa.. Hanakasti se yrittää roikkui milloin kengässä, hihnassa, verhossa tai ihan paljas pohjekin käy :D Kahdesti Martta on tutustunut jo aksahalliinkin, tehnyt pari putkea ja käppäillyt vähän kontaktipinnalla. Ja hurjan hienosti meni!

Helmi on uimisen ja pennun hampaiden väistelyn lisäksi tehnyt vähäsen pihatokoja. Seuraamisen kontakti liikkeellelähdössä on parantunut. Ja hitsit miten hienoja noutojen osasia se on nyt väläyttänyt! Tekipä yhden noudon ihan liikkeenomaisena ja palautti reippaalla laukalla, jes.

Ainiin. Ja tärkein asia siis. Jatkossa meidän treenit päivittyy treeniblogin puolella, joka löytyy osoitteesta helmijamartta.blogspot.com . Kutsun lähetän tutuille kenen sähköpostin löydän. Tähän postaukseen tai mun säpöön katrimarita@gmail.com voi ilmoittaa, niin lähetän kutsun niille, ketkä haluaa.

Kuva: Heidi Utriainen

Kuva: Milena Nevanto


2 kommenttia:

  1. Tahtoo kutsun treeniblogiin, jenni.heini@hotmail.com, kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista