maanantai 18. helmikuuta 2013

Eikun eteenpäin

Ja niin se vaan jäi mysteeriksi Helmin kuumeilu. Laajemmissa verikokeissa ei ollut poikkeavaa, maksa ja munuais-arvot täysin normaalit, leukosyytit laskeneet ja tulehdusarvo hivenen koholla. Labravastaukset viittaavat siis akuuttiin infektioon, jonka lähde jää nyt sitten täysin epäselväksi. Mitään autoimmuunisairautta ell ei labrojen perusteella enää epäile ja miksipä sitä pitäisi alkaa nyt hakemalla hakemaan? Kuumetta ei ole tiistain jäkeen enää ollut ja energiaa riittää.. mitään paikkaa Helmi ei edelleenkään arista. Antibioottiannoksen pienentämisen jälkeen jäi pahoinvointikin onneksi pois.

Labrakontrollit on tarkoitus ottaa parin viikon päästä. Toivotaan et kuume pysyy poissa ja jatketaan harjoituksia :)  Paluu arkeen siis pikkuhiljaa.  Ja sehän sopii pilkulliselle, jota sisällä makoilu alkaa jo vähän kyllästyttämään..

Kyllä se vaan säikäytti taas. Huh. Mulla oli jo melkeen värssy valmiina. Pahimpaanhan se pessimisti aina varautuu, mutta kerrankin nyt näin päin :D Pelko pois, ainakin hetkeksi..

1 kommentti: