torstai 12. heinäkuuta 2012

Pitkäkoipi

Viime ja tällä viikolla ollaan treenailtu kyllä :) Muutamat aksat, yhdet hakuilut ja tokot ollaan tehty, Mut alkuun muutama Milenan ottama hauska otos eilisistä agitreeneistä.






Kylläpä se kuvissa näyttääkin kevytrakenteiselta. Ihan ketterästi tekee, mutta pienempikin ilmavara pikkuhypyille riittäisi :D Selkää käyttää kyllä hyvin hypätessään, ei hyppää selkä notkolla näköjään. Alimmaisessa kuvassa on ihan kivasti vauhtiakin.

Agilityssä ollaan tehty viimeisissä kolmissa treeneissä kontakteja, keinua ja kujakeppejä. Eilen tehtiin rataa, jolla harjoiteltiin ohjauskuviota nimeltä twist. Rengas oli myös ekaa kertaa radalla mukana.

Keinu on mennyt kivasti eteenpäin Helmin kanssa. Se hiukan jännää vielä liikettä, mutta paukahduksesta ei niinkään välitä. Hiukan kiire on keinun päällä, mutta jää hienosti 2on 2offiinl lopussa. Helmi on siitä kiva kaveri et se kyllä yrittää, vaikka vähän jännittäisikin. Kontakteilla Helmillä on hieno ajatus siitä mitä pitää tehdä :) Ei käänny enää minua kohti vaan osaa suunnata jalat eteenpäin. Kujakepeille tehtiin leveää kujaa hiukan vaikeammista kulmista. Avokulma on Helmille selvästi vaikeampi. Hyvin onnistuivat.

Twist ohjauskuvio oli arvatenkin meille haastava. Takaakiertoon Helmi lähtee hyvin, mutta kiertää sit koko hypyn... Tosi voimakkaan vartaloavun tarvitsi, että sain sen kääntymään ja tulemaan hypyn minua kohti. Aika monta toistoa hinkattiin et saatiin pari hyvää. Hyvin kesti pikkukoira nämä toistot, ihan iloisesti teki. Ja nyt oli muuten molemmat suunnat yhtä vaikeita, ei vain toinen ;)

Rengas oli radalla liian vaikea Helmille, ei mustanut pilkku, miten se pitää mennä. Ei sinänsä ihme, koska aika vähän sitäkin tehty. Silti pitää aina vaan kokeilla et josko se osais sen... Pari kertaa rengas yksittäisenä niin muistui taas mieleen hyvin, sit meni radallakin. Radan Helmi aloitti normaalin iloisesti kivalla vauhdilla, mutta alkoi yhtäkkiä tökkimääm putkille?? Olisiko putket liikkuneet liikaa, kun oli niin vähän painoja? Tai sit se et putkien alussa oli vesilammikot/liukkaat muutenki? Milena sanoi et törmäsi kerran putken päähän, et oisko siitä ottanut sit nokkiinsa, vaikea sanoa. Mut joka tapauksessa teki mutkaputket yhtäkkiä tosi hitaasti. Hypyille tuli normaalisti. Käännökset radalla ihan jees :) Ja lelulla leikkiminen oli kivaa taas tänään.

Viime viikolla hakuiltiin siis parin viikon tauon jälkeen. Ja oli se Helmistä taas ihan superhauskaa. Neljä helppoo ukkoa teki, kaksi haamua, kaksi ääntä. Kaikki pistot oikein suoria ja hyviä! Kivasti käyttäytyy maalimiehellä pilkullinen, jää istuen odottamaan palkaansa.

Viime lauantaina tokoiltiin Marin ja Miran kanssa Reijolan koulun kentällä. Tehtii paikkamakuu koemaisena, itse jäin vähän lähemmäs varmistamaan. Pysyi hyvin :) Maahanmenoon sivulla tarvitsee apua, koska tulee muuten aivan vinoon. Tätä pitäisi kyllä opetella kotona paremmaksi! Maahanmenon osaa kuitenkin muuten hyvällä tekniikalla ja riittävän nopeasti. Tehtiin seuraamista pikkupätkät, kovin on innoissaan Helmi... painaa ja edistää :D Paikka liian edessä ja suorastaan rynnii liikkeelle lähdössä.. Palkkausta pitää nyt muuttaa jotenkin, en vaan vielä tiedä miten. Noutoa tehtiin ekaa kertaa ulkona ja yllättävän hyvin onnistui, jes! Tää oli Helmille pahin mahdollinen juttu vielä muutama kuukausi sitten. Nyt yritti jopa napata kapulaa kädestäni palkan toivossa.. Tehtii vauhtinoutona niin, että heti kun Helmi tarttui kapulaan, juoksin poispäin. Vapautus heti, kun palautti laukalla. Ehkä tästä vielä nouto tulee joskus.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti