perjantai 20. heinäkuuta 2012

Me metsänpeikot

No nyt on vietetty monet hetket hakumetsässä, kolmet treenit ovat vallan kirjaamatta, ohhoh ;)

Viime torstaina Josepan ryhmän kanssa oltiin Selkien metsissä pienellä porukalla. Hemuli teki neljä ukkoa: ääni, ääni, valmis ja haamu. Maasto oli aika haastava, hyvin pääsivät maalimiehet piiloon. Helmi pääsi vasta viimeisenä tekemään, joten oli kerennyt nostattaa itsensa aika kierroksille odotellessaan. Helmi tosiaan kiihtyy hirrrveesti hakuhommista, ulvoo iloisesti autossa odotteluajan... ei hiljene edes putkiluuta jyrsimään..

Ekalle ukolle lähti kuin ammuttuna ja teki luotisuoran ja hienon, varmaan kilometrin mittaisen piston :D Pieni koira oli niin kovin innoissaan. Tuli kutsusta pois hiukan hölmistyneen näköisenä. Uudestaan lähettettynä haki ihan ok, edelleen rallitti ensin ohi ja palasi hajulla takaisin. Loput kolme pistoa teki hyvin. Valmiille ukolle lähtemisessä epäröi hieman. Olisiko tehty nyt apuja liikaa, ettei enää lähde tyhjälle?

Sit käväistiin pari kertaa Jaamankankaan metsissä hakuilemassa omalla pikkuporukalla. Helmille otin takoituksella treenit tosi lyhyinä, ettei aivan kyllästyisi hakupuuhiin. Otetiin  ukot: valmis - valmis- ääniapu niin, että näki maalimiesten menevän metsään. Ja sehän auttoi, lähti valmiillekin ukoille hyvin :) Toisissa treeneissä suunnittelin Helmille vain tosi helpot kaksi piiloa, äänellä ja haamulla. Ne ihan pätevät. Helmi kokeili erillisenä juttuna myös ilmaisua irtorullalla. Tätä ollaan tehty kerran aiemmin. Aika on hukassa ajatus vielä, mutta käteen asti rulla palautui kuitenkin kokonaiset neljä kertaa ;)

Eilen keskiviikon vuorolla aksailtiin ilman vetäjää. Tehtiin Marin tuomaa radanpätkää. Yksittäisinä esteinä otettiin rengasta ja keinua. Ja kylläpäs kulki hyvin pilkullinen, hauska pieni otus :) Radalla oli 10 estettä ja alku oli aika peruspyöritystä. Takaaleikkasin yhdelle hypylle ja se onnistui yllättävän hyvin. Loppu suoraa rallittamista parille putkelle ja pituudella, upeesti irtoaa, ei paljoo jää kyselemään et mihin mennään :D


Agility on vakava asia :D Hemu keskittyy valtavan esteen ylittämiseen. Kuva: Milena Nevanto






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti