sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kaikkea vielä lisää

Viikonloppu vietettiin Helmin kanssa näytelmissä Joensuussa. Ja kuten arvasinkin, kummoista menestystä ei tullut tälläkään kertaa. Helmin esiintyminen kehässä ei ollut parasta mahdollista, minä en vaan osaa esittää sitä. Tokokoira tekee kyllä kaikki muut temput, mutta siististi seisominen ja hillitysti ravaaminen ei onnistu ;) Voi taas todeta, että ainakin se näytti iloiselta..

Lauantain tuomarina oli John R Walsh Irlannista ja arvostelu vapaasti suomennettuna kuuluu näin:
2-vuotias hienostunut narttu. Feminiininen pää, oikea purenta. Kiva silmien muoto. Hyvä kaulan pituus. Erinomainen ylälinja. Jyrkät lautaset. Kulmaukset ok, mutta olkapään asento saisi olla parempi. Lisää treeniä kehässä tekisi hyvää. Hyvää tyyppiä, mutta ei ole ihan valmis vielä.
AVO EH

Sunnuntaille oli tullut tuomarimuutos ja meidät arvosteli Rainer Vuorinen:
Hyvin kehittymättömältä ja ilmavalta näyttävä nuori narttu. Kapea pää. Vaaleat silmät. Hieno kaula. Litteä rintakehä. Hyvät kulmaukset ja upeat liikkeet. Tarvitaan kaikkea vielä lisää.
AVO EH

Tuomarisetä Rainer sanoi, että aikaisintaan vuoden päästä kokeilemaan uudestaan. Eiköhän me uskota ja keskitytä muihin puuhiin ;) Sopii paremmin kuin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti