perjantai 21. kesäkuuta 2013

Pieni musta riiviö

Ei ole pilkku enää pieni ja nyt sillä on kaverikin. Siispä piti vaihtaa blogin nimeä. Uusi hieno bannerikuva on Heidin käsialaa. Tarkoitus olisi jatkossa alkaa kirjoittelemaan treenejä treeniblogin puolelle.

Tiistaina meille kotiutui sitten pikkuinen Martta, viralliselta nimeltään Tottakai Uniikki Olen. Tarkempia tietoja Martasta sen omalla sivulla.

Hyvin on sujunut Martan kotiutuminen meille. Helmi otti sen hyvin vastaan, sillä on kyllä lehmänhermot ;) Sievästi se jo yrittää pentua leikittää, antaa yllättävän paljon pennun roikkua itsessään.. Mutta omista eväistään se pitää kyllä hyvin huolen, aika äkkiä palaa pennun iso ego maan pinnalle, jos yrittää käydä dalmaatin kupilla..

Martta on tasapainoisen ja reippaan oloinen pentu. Juuri mikään sitä ei ole pelottanut vielä. Tutut ihmiset on ihania, mutta vieraista ei ole kovin kiinnostunut, olematta yhtään arka kuitenkaan. Menee siis morjenstamaan ja jatkaa pian puuhiaan. Minua se jo seurailee tiiviisti, ulkona varsinkin kulkee ihan jalkojen juuressa kokoajan. Martta suhtautuu ympäristöön tosi reippaasti tai suorastaan välinpitämättösti ;) Pienillä lenkeillä se kävelee häntä pystyssä, eikä jumita ollenkaan.

Leluista Martta kiihtyy nopeasti, huvittavan kuuloisesti pärisee leikkiessään :D Tulee mieleen mummikoira Elsa. Ruoka kelpaa myös mainiosti. Pentuhepuleissaan se on ihan hirvee ;) Roikkuu hampaillaan joka paikassa, haukkuu ja murisee.. Muutenkin se aika topakasti ilmaisee jos joku homma ei miellytä (kuten portin taakse laittaminen.. ) tai on muuten vaan tylsää. Se päästää rasittavaa käkättävää ääntä ja on siinä muuten aika sinnikäs. On se piippailu onneksi selvästi jo vähentynty tulopäivästä :) Saa nähdä millainen neiti siitä kasvaa!

Kuva Heidi Utriainen


No sit Helmin treeneihin. Viime päivityksen jälkeen ollaan tokoiltu pari kertaa ja aksailtu yksien ohjattujen treenien verran.

Tokoissa ollaan tehty seuraamisen aloituksia, jotka ovat olleet nyt huonoja. Helmi tiputtaa kontaktin aina liikkeelle lähtiessä. Jonkin verran ovat parantuneet. Sit ollaan tehty luoksaria eri variaatioilla. Lähinnä ollaan keskitytty sivulletuloihin, alkavat toimia kivasti. Vauhti luoksetulossa jäätävän hyvä, olen tyytyväinen! Paikkamakuut on ollut varmoja, keskitty ja ei haistele. Ennenkaikkea se pysyy ja voin jopa sanoa, että alan itsekin uskoa niin ;) Sit hei, tänään Helmin vauhtinouto oli hieno! Palautukset lyhyeltä matkalta olivat nekin ihan ok. Jäävien erotteluissa ei ongelmia, yhtään virhettä en ole saanut nyt esille. Ehkäpä siis kokeeseen heinäkuussä. Hui. Jos vaan sais nyt kokeenomaisia treenejä ja palkattomuutta treenattua. Ja pakka pysyis kasassa sinne asti :D

Keskiviikkona tehtiin tämmöistä rataa:

                                    https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=44be4d0d9e&view=att&th=13f5c13f5065ccfd&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hi4eo0ca0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_kTEvfhwO4NEo0f6KPIJCm&sadet=1371841796347&sads=iP7Kw5l2YJsL8R3lyLSLGwMT9jc

Uskomatonta, mutta  kontakti-putki erottelut onnistuivat hyvin! Vain yhden ainoan kerran sain täpläkoiran Aalle putken sijasta. Helmi liikkui minusta hyvin nyt myös käännösissä. Kepit haki hienosti ja puomi oli hyvä. Aan alastulo edelleen hiukan hidas. Kaikinpuolin hyvä fiilis jäi näistä treeneistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti