perjantai 15. marraskuuta 2013

Hyvä, huonompi ja ihan perseestä ;D

Viime lauantaina kisailtiin täplän kanssa Kuopiossa Hukka-Putkella, matkaseurana Noora ja Pinna. Rauno Virran radat oli ihan kivoja ja todellakin tehtävissä.

Eka rata oli suoraviivainen hypäri, ei tarvinnut paljoa kääntyillä. Sehän sopii meille paremmin kuin hyvin :) Tehtiin nopea voittonolla, etenemä 4,71 m/s. Oli ehkä meidän paras kisarata tähän mennessä ja sitäpä ei tietenkään ole videolla :D Hypäriltä meillä jo LUVA onkin taskussa, mutta tottahan voittaminen on aina kivaa.

Toka rata oli vähän kinkkisempi agirata. Helmi tuntui jotenkin hitaalta (ja kyllä näyttääkin..) Muuten meno oli kohtalaista, mutta puomi oli luokattoman huono! Kaikenlisäksi Helmi ei kestänyt kontaktilla, vaan lähti haistelemaan jotain, höh. Radan jälkeen kuulin et joku koira oli ykkösissä ottanut ja pissinyt juurikin siihen kohtaan.. Hyllytettiin vähän hassusti; en ottanut koiraa kunnolla mukaan ohjaukseen ja pilkullinen karkasi takaisin Aalle. Tässäpä videota, kiitos Nooralle kuvauksesta: http://www.youtube.com/watch?v=AQAmrzPMyzI&feature=c4-overview&list=UU1wV-wWiT698xK9yjejNJag

Viimeinen rata oli meiltä ihan pohjanoteeraus. Helmi oli jotenkin tosi tahmea ja kummallinen. Tuli mm. kääntyi mutkaputkessa ja tuli takaisin ? Sekä puomi, että keinu tosi hitaat, mutta teki kuitenkin.. Ohjauksiin tuli hitaasti ja plaah.. Tästäkin olisi video, mutta nyt sen verran sensuuria, että en sitä jaa. Vetämättömän fiilis välittyy tarpeeksi jo edelliseltäkin videolta.

Helmi selvästi varoi liukasta tekonurmea käännöksissä ja menikö siitä epävarmaksi, vai mikä lie ollut? Vai oliko vain väsynyt. Ei todellakaan ollut oma itsensä kahdella vikalla radalla. Paljon on muutenkin treenattavaa kohti kolmosia. Mutta mikä positiivista, ei tehty yhtään keppivirhettä taaskaan, JES :) Häntä siis pystyyn taas.

1 kommentti:

  1. No en mä ihan väärin ollu sekasin nyt viikonloppuna Lempäälän kisoissa kun siellä oli pilkullinen tyttö kisaamassa minkä nimi oli myös Helmi :) mutta he oli kuitenkin ihan ensimmäisissä kisoissaan. Äh, kone jumittaa eikä suotu avaamaan tota videota :/

    VastaaPoista